[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
Forum PFAA • Zobacz wątek - restauracje warszawa contra opole

restauracje warszawa contra opole

Rozmowy na dowolny temat.

restauracje warszawa contra opole

Postprzez Dacbog Pt, 23 grudnia 2011, 08:09

które z tych dwóch miast wybralibyście na obiad z przyjaciółmi? warszawę czy opole? ostatnio jadłam w opolu w mandarin duck i muszę powiedzieć, że bardzo mi tam wszystko smakowało i chętnie wybrałabym się ponownie. co sądzicie o tym miejscu? a moze lepiej zdecydować się jednak na warszawę?
Dacbog

Re: restauracje warszawa contra opole

Postprzez Mieszko So, 24 grudnia 2011, 09:00

ja bym wybrała warszawę bo masz większy wybór. nigdy nie jadłam w mandarin duck, ale w opolu jak najbardziej i jakoś specjanie mnie tam nic nie zachwyciło poza atmosferą i kilmatem miasta. a w warszawie masz naprawdę spory wybór i łatwiej wszystkim dogodzić wiec wydaje mi sie rozsądniejszym wyjściem.
[url=http://www.restauracjewarszawa.com]Restauracje Warszawa[/url]
Mieszko

Re: restauracje warszawa contra opole

Postprzez Edmund77 N, 25 grudnia 2011, 10:00

popieram. lepiej wybierz warszawe, bo jest bardziej uniwersalna. znam mandarin duck i też lubię tam jadać ale to chyba jedyne ciekawe meijsce w opolu gdzie mozna zjesc cos fajnego i ciekawego, a nie schabowego z frytkami. dlatego też na twoim miejscu zdecydowanie wybrał bym warszawę.
Edmund77

Powrót do Offtopic