[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
Forum PFAA • Zobacz wątek - Zatrudnienie firmy organizującej konferencje

Zatrudnienie firmy organizującej konferencje

Rozmowy na dowolny temat.

Zatrudnienie firmy organizującej konferencje

Postprzez Dacbog Wt, 22 listopada 2011, 07:38

Niedługo organizujemy małe konferencje na naszym wydziale. Myślicie, że warto wynająć do tego firmę organizującą konferencję, czy lepiej zająć się tym samemu i obniżyć koszta?
Dacbog

Re: Zatrudnienie firmy organizującej konferencje

Postprzez Klara Śr, 23 listopada 2011, 08:40

Jeśli to małe konferencje, to dacie radę sami, ale musicie nad tym posiedzieć, żeby niczego nie zawalić. Ciekawe doświadczenie, wymaga dużo skupienia i odpowiedzialności. Jeśli macie doświadczenie w organizacji tego typu imprez, to nie ma co się zastanawiać.
[url=http://www.salekonferencyjne.pl]konferencje[/url]
Klara

Postprzez Edmund77 Cz, 24 listopada 2011, 10:10

Ja jednak myślę, że warto o tym pomyśleć. Jak coś będzie nie tak, to odpowiedzialność nie spadnie wasze głowy, tylko tej firmy, której powierzycie te konferencje. Poza tym warto coś podpatrzeć i uczyć się od profesjonalistów jak to organizować. Następnym razem będzie Wam łatwiej, tylko skrzętnie notujcie to co robią Ci z tej firmy.
Edmund77

Postprzez Edmund77 Cz, 24 listopada 2011, 10:13

Ja jednak myślę, że warto o tym pomyśleć. Jak coś będzie nie tak, to odpowiedzialność nie spadnie wasze głowy, tylko tej firmy, której powierzycie te konferencje. Poza tym warto coś podpatrzeć i uczyć się od profesjonalistów jak to organizować. Następnym razem będzie Wam łatwiej, tylko skrzętnie notujcie to co robią Ci z tej firmy.
Edmund77

Postprzez Edmund77 Cz, 24 listopada 2011, 10:15

Edmund77

Postprzez broda Pn, 28 listopada 2011, 21:39

Taaa... Piękny przykład ładnie przeprowadzonego spamu, który udaje dyskusję między 3 osobami.
Po czym poznać, że to spam?
1. Temat z kosmosu
2. Są to jedyne posty tych użytkowników
3. Powtórzone celowo posty, żeby nasycić wątek słowami kluczowymi
4. I jeden zgrabny link do strony związanej tematycznie z wątkiem
5. Wszyscy zarejestrowani jednego dnia.

Proponuję administratorowi usunąć cały wątek, bo zaraz inni zaczną robić to samo i będziemy mieli duży ruch na forum, tylko że słabo związany z Aikido :)
Trochę człowieka i technika się gubi
http://www.brodex.pl
broda

Powrót do Offtopic