[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
Forum PFAA • Zobacz wątek - Telewizja

Telewizja

Rozmowy na temat naszej szkoły.

Telewizja

Postprzez Piotr Śr, 27 sierpnia 2008, 20:36

Helo

Widziałem dzisiaj o 18 na Tv Odra nasze wygłupy :lol: na macie.

No myślałem że będzie to bardziej dopracowane :x .

Pozdrawiam
[color=#FF0000]合 気 道 - 居 合 道[/color]
Piotr

Re: Telewizja

Postprzez Gammorin Cz, 28 sierpnia 2008, 08:54

Przyznam się szczerze że też wiadziałem to w niedzielę na TV Odra :) "dopracowanie" :D "bardzo fajnie to wyglądało z perspektywy kogoś kto już trochę ćwiczy oraz kogoś kto widział " :D

Pocieszę Cię mówiąc ci że to chyba była tylko zapowiedź ponieważ niewidziałem nic związane z z ogrodem przy domu Senseia może to dlatego że niewidziałem od początku :) pozatym Piotr mówił że ma to być wemitowane dopiero na początku września :) ale najważniejsze widziałem "twój wywiad" :lol:

Zachęcam do wyrażania swej opini na temat reklamówki medialnej "Szkoły" Aikido w Zielonej Górze :D
Ostatnio edytowano Cz, 28 sierpnia 2008, 17:53 przez Gammorin, łącznie edytowano 1 raz
Gammorin

Postprzez Piotr Cz, 28 sierpnia 2008, 17:48

[quote="Gammorin"]
Zachęcam do wyrażania swej opini na temat reklamówki medialnej [color=#FF0000]sekcji Aikido[/color] w Zielonej Górze :D[/quote]

Nie [color=#FF0000]sekcji [/color]a [color=#0000FF]Szkoły Aikido[/color] sensei by Ci dał popalić na macie :) .

Pozdrawiam
[color=#FF0000]合 気 道 - 居 合 道[/color]
Piotr

Postprzez Gammorin Cz, 28 sierpnia 2008, 17:55

:D małe przejęzyczenie :) już poprawione :D

A z drugiej strony to już prawie zapomniałem jak to jest być trochę porzucanym przez Senseia :D
Gammorin

Powrót do Dojo