[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached" [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal" [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total" Forum PFAA • Zobacz wątek - Treningi bokken, jo.....
Dla zainteresowanych i chcących pomachać patykami (czyt.jo,bokken) w terenie ,na powietrzu.
Jeżeli ktoś by chciał proszę o kontakt i możemy jakąś grupkę zorganizować i od czasu do czasu w ramach wolnego czasu (np. sobota) poćwiczyć na jakieś polance lub tym podobne.
Jestem za! Z czasem u mnie krucho, dlatego nie chodziłem nigdy w piątki, ale gdyby np. mogło odbyć się to na łące przed amfiteatrem (dużo miejsca, mało gapiów) to bardzo chętnie w jakąś sobotę bym wpadł, gdyż mieszkam po drugiej stronie ulicy. Mogę nawet przynieść termos z gorącą kawą i kubki
Sobota coraz bliżej Czy biorąc pod uwagę pogodę to wciąż aktualne? Czy godziny dopołudniowe Ci pasują Piotrze? Myślę, że wtedy będzie cieplej i jaśniej.